11-11-09

Uitslag In Team Ternat A vs Zvk De Duvelkes Herne

Uitslag 6de competitiewedstrijd

In Team Ternat A  -  Zvk De Duvelkes

1  -  5

Delegue : Johan.

Spelers: Wim, David, Kevin, Kim, Etienne, Lieven F, Jaco, Stijn en Jerre.

20:38 Gepost door Zvk De Duvelkes in Competitie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Verslag: In Team Ternat A - Duvelkes Herne

Vrijdag 16/10/2009 kreeg In Team het bezoek van Duvelkes Herne. Beide ploegen promoveerden vorig seizoen en komen mekaar al verscheidene jaren tegen. Herne veroverde ondertussen alweer de eerste plaats, al verloor het vorige speeldag zijn eerste puntje. Bij In Team halen ze voorlopig maar een matig niveau en nestelden ze zich in de middenmoot.

De wedstrijd zelf had weinig om het lijf voor een topper. Beide ploegen haalden niet echt hun niveau zodat de neutrale toeschouwer op zijn honger bleef zitten. In Team kampeerde in de eerste helft vooral op de Hernese helft, maar geraakte maar moeilijk aan kansen. Het was integendeel Herne dat bij zijn eerste tegenprik, raak schoot met een volley (0-1). De thuisploeg leek vooralsnog niet aangeslagen, maar vond maar moeilijk een gaatje in de stugge organisatie van de bezoekers. Bij de enkele kansen, bleek het vizier alles behalve goed te staan, zodat de score voorlopig ongewijzigd bleef. Die veranderde wel toen Herne rond het kwartier een vrije trap kreeg en deze ook nog benutte 0-2. De laatste 10 minuten van de eerste helft probeerde In Team nog, maar ook de bezoekers kregen nog enkele scoringsmogelijkheden. 0-2 bij de rust.

In de tweede helft ging de thuisploeg vol goede moed opnieuw aan de bak maar liep het na een goede vijf minuten op een counter en stond de 0-3 op het bord. Nog steeds hetzelfde spelbeeld. Herne ving In Team goed op en In Team vond slechts sporadisch een gaatje. Toen halfweg de tweede helft de 0-4 viel, was het game over en was de wedstrijd gespeeld. Beide ploegen kregen nog enkele kansjes en kansen zodat de eindstand uiteindelijk op 1-5 bepaald werd.

Herne was niet zo dominant als andere jaren, maar speelde vooral in de eerste helft zeer efficiënt. In Team daarentegen geraakt maar niet op zijn gebruikelijk niveau zodat de ups and downs mekaar blijven afwisselen.

In Team Ternat A - Duvelkes Herne 1-5


Gepost door: Duvelken | 15-12-09

De commentaren zijn gesloten.